CONNECTA AMB WINVET

Rendibilitza el teu centre veterinari a el 100% llançant campanyes de màrqueting veterinari per a tots els teus clients, crea notificacions automàtiques des del teu programari de gestió i envia recordatoris de cites per tu.

Solució bàsica

Per millorar la relació amb els teus clients, cal tenir eines que t'ajuden a aconseguir-ho i és possible aconseguir-ho si comptes amb el suport necessari. Per això aquesta solució de gestió veterinària és la perfecta si estàs començant amb la digitalització del teu centre veterinari.

Winvet + App

Solució avançada

Si vols fer un pas més en la digitalització del teu centre, obtenir major rendibilitat i ordre en la gestió veterinària del teu negoci, sens dubte aquesta solució és feta a mida de les teves necessitats. La combinació d'aquests productes farà que la imagén del teu centre es diferenciï de la teva competència.

Solució bàsica + Autografus

Solució completa

Perquè sabem que el més difícil és fidelitzar als teus clients, amb la solució completa podràs estar en comunicació contínua amb ells. Gràcies a VetTV podràs dinamitzar la sala d'espera del teu centre, crear campanyes i promocions ... A què esperes per donar el salt a la digitalització ?.

Solució bàsica + VetTV

Solució premium

La combinació perfecta per elevar la gestió veterinària del teu centre a l'excel·lència. Una solució que actua de forma global, permetent, mitjançant la parametrització i configuració de les seves funcions, una fàcil i completa adequació a les necessitats de cada centre veterinari.

Winvet + App + Autografus + VetTV