POLÍTICA DE PRIVACITAT I ÚS DE COOKIES

Aquesta pàgina fa servir cookies perquè tingues una millor experiència. Llegir més

TEU CENTRE VETERINARI A LA BUTXACA DEL TEU CLIENT

Les diferents solucions de WinVet t'ajudaran a connectar amb els teus clients a través de tots els nostres productes. Gràcies a la unió de WinVet i l'app Mi Veterinario podràs optimitzar el temps al teu centre veterinari, enviar consells per a les mascotes i comunicar totes les teves campanyes i promocions automàticament des del teu programa veterinari. Comunicar-te amb els propietaris de mascotes que van al teu centre serà molt més senzill amb l'app Mi Veterinario.

¡DÓNA EL PAS CAP A LA DIGITALITZACIÓ DE LA TEVA CLÍNICA!

VEURE SOLUCIONS

PER QUÈ L'APP MI VETERINARIO?

Des WinVet, t'ajudem a promocionar la teva nova app amb 5.000 flyers i un banner amb el teu logo totalment gratuïts. A més, et vam enviar un correu electrònic mensual amb consells sobre mascotes que podràs compartir amb els teus clients.

CREEM CONTINGUT PER A TU!

Programa les teves cites

Gràcies a la comunicació directa des de la app del teu client amb el teu centre veterinari la freqüència de visites a la clínica augmentarà.

Envia consells

Amb l'app Mi Veterinario podràs enviar consells i curiositats als teus clients que l'ajudaran a descobrir més sobre la seva mascota.

Comunicació directa

Envia les campanyes i promocions del teu centre veterinari directament des del teu programa WinVet a tots els teus clients a través de l'app.

Recordatoris

Els recordatoris de vacunació, desparasitació o tractament per als teus clients se sincronitzen automàticament des del teu WinVet.

CREEM CONTINGUT PER A TU

Sabem el repte que suposa per als veterinaris crear contingut i difondre'l a través del teu app per als propietaris de mascotes. Per això, vam crear el contingut que necessites mes a mes per impulsar el teu negoci. Rebràs consells i curiositats de el món de les mascotes i imatges que podràs adjuntar als teus comunicacions per donar-los un toc més visual als teus comunicacions.

CONTACTA'NS

Truca'ns o si ho prefereixes envia'ns un e-mail emplenant el formulari
91 181 25 90